Friday, March 11, 2011

Kohupiimakook kirssidega



Retsept leitud Ragne blogist, muutsin nii palju, et tegin oma koogivormi jaoks koguse natukene suuremaks. Minu vorm siis 26cm diameetriga ja vaja läks:

5dl jahu
175g külma võid
3 spl suhkrut
natuke soola
3-4spl vett

Täidis:

3*300g vanilje kohupiimapastat
275g maitsestamata jogurtit
75 g suhkrut
75 g kookoshelbeid
75 g Eksttröms vaniljekastmepulbrit

Kaunistuseks kivideta kompoti kirsse

Jahu, või, suhkur, sool näppida ühtlaseks puruks, lisada vesi ja segada taignaks ( jääb ikkagi küllaltki purune segu). Suruda saadud mass küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi ja küpsetada 200kraadi juures 20minutit ( põhjale panin ka küpsetuspaberi ja oad raskuseks), seejärel eemaldada oad ja paber ning küpsetada veel 5min.
Täidise jaoks sedaga kõik ained kokku ja valada saadud mass täiesti jahtunud koogipõhjale. Katteks laduda kirsid. Jätta külmikusse seisma vähemalt tunniks, kuid üle öö seistes on tulemus parem :)

Lõpetasime just degusteerimise ja sai tõesti hea!

No comments:

Post a Comment