Sunday, March 20, 2011

Räimevorm oliiviõli, tomati ja küüslauguga



Lappasin readeris uusi postitusi ja silm jäi peatuma sellel.
Kuna mul olid just olemas räimed ja mõtlesin teha miskit muud kui lihtsalt muna sisse kastetult praadida ( mis on muidugi ka väga minu meele järgi), siis mõtlesin proovida.
Jumalik, tõeliselt hea sai. Kindlasti teen veel!

Retsept siis Mari-Liis'i blogist.
  • 500 g räimefileesid
  • 200 g kirsstomateid
  • 2 küüslauguküünt
  • oliivõli
  • 1 tl kuivatatud oreganot e punet
  • 1 spl värsket hakitud peterselli
  • soola, pipart
  • riivsaia
Laota räimefileed ühe kihina oliivõliga määritud ahjuvormi või -plaadile. Aseta peale veerandikeks lõigatud kirsstomatid ja viilutatud küüslauk. Puista peale pune ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Raputa õhukese kihina peale riivsai ja nirista peale oliivõli.
Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni räim valmis ja riivsai kuldne ning krõbe.
Selline näeb enne ahju minekut välja. Räimi on seal 1 kg.

No comments:

Post a Comment