Lappasin readeris uusi postitusi ja silm jäi peatuma sellel.
Kuna mul olid just olemas räimed ja mõtlesin teha miskit muud kui lihtsalt muna sisse kastetult praadida ( mis on muidugi ka väga minu meele järgi), siis mõtlesin proovida.
Jumalik, tõeliselt hea sai. Kindlasti teen veel!
Retsept siis Mari-Liis'i blogist.
- 500 g räimefileesid
- 200 g kirsstomateid
- 2 küüslauguküünt
- oliivõli
- 1 tl kuivatatud oreganot e punet
- 1 spl värsket hakitud peterselli
- soola, pipart
- riivsaia
Laota räimefileed ühe kihina oliivõliga määritud ahjuvormi või -plaadile. Aseta peale veerandikeks lõigatud kirsstomatid ja viilutatud küüslauk. Puista peale pune ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Raputa õhukese kihina peale riivsai ja nirista peale oliivõli.
Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni räim valmis ja riivsai kuldne ning krõbe.
Selline näeb enne ahju minekut välja. Räimi on seal 1 kg.
No comments:
Post a Comment