Sunday, March 20, 2011

Kookoskana paprikaga



Retseptis antud kogused on umbkaudu neljale.

  • 4 keskmist sibulat
  • 1 roheline paprika ( mina kasutasin punast)
  • 2 küüslauguküünt
  • 3 kanafileed
  • 250g kookosekoort ( kasutasin Santa Maria kreemjast kookospiima)
  • peterselli, soola ja valget pipart  maitse järgi
  • õli   praadimiseks

Lõika kanafilee kuubikuteks, küüslauk haki peeneks, paprika ja sibul lõika ribadeks. Pane kuumale pannile praadima kanafilee koos küüslaugu ja sibulaga. Prae umbes 5 minutit, seejärel lisa kookosekoort ning lase 2–3 minutit kergelt haududa. Lisa paprika ning hauta veel 5 minutit. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kookoskana keedetud kuuma sõmera riisiga, peale puista hakitud peterselli.
Peterselli ma ei kasutanud ja kreemist kookospiima panin rohkem. Keele viis igaljuhul alla  ;)

No comments:

Post a Comment