Retseptis antud kogused on umbkaudu neljale.
- 4 keskmist sibulat
- 1 roheline paprika ( mina kasutasin punast)
- 2 küüslauguküünt
- 3 kanafileed
- 250g kookosekoort ( kasutasin Santa Maria kreemjast kookospiima)
- peterselli, soola ja valget pipart maitse järgi
- õli praadimiseks
Lõika kanafilee kuubikuteks, küüslauk haki peeneks, paprika ja sibul lõika ribadeks. Pane kuumale pannile praadima kanafilee koos küüslaugu ja sibulaga. Prae umbes 5 minutit, seejärel lisa kookosekoort ning lase 2–3 minutit kergelt haududa. Lisa paprika ning hauta veel 5 minutit. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kookoskana keedetud kuuma sõmera riisiga, peale puista hakitud peterselli.
Peterselli ma ei kasutanud ja kreemist kookospiima panin rohkem. Keele viis igaljuhul alla ;)
No comments:
Post a Comment